Kövess minket

Elektronikus

David Hasselhoff egy zseniálisan borzalmas DJ lenne Ibizán

A legtöbben a Baywatch című sorozat által, és a röhejes zenei karrierje miatt ismerik David Hasselhoffot, pedig játszott ő már Broadwayen és a West Enden (nem a magyar bevásárlóközpont) is, és most egy újabb darabban tündökölhet a Hoff.

Megosztva

A “Last Night A DJ Saved My Life” egy a modern időket nem követő ibizai dj-ről szól, akinek egy durva válás után még a szeszélyes lányával is meg kell bírkóznia. Nem egy Shakespeare-i színvonal az biztos, elég rátekinteni erre a szereplőgárda képre.

cast2.png

A darab weboldala többek között olyan számokat ígér, mint a Venga Boystól a Whoa, vagy éppen az MC Hammertől a Can’t Touch This, így megőrízve a hardcore Ibiza feelinget, így minden szigetre járónak tart valami ismerőset, hisz ezeket rendszeresen játssza Carl Cox, és Chris Liebing is. A mű nemrég Blackpoolban a Winter Gardensben került bemutatásra, a szervezők pedig voltak olyan kegyesek, hogy összeállítottak egy kisebb trailert, így legalább mi is betekintést nyerhetünk, legalább addig míg a Nemzeti nem tűzi műsorára.

[vembed youtube=”OeQwfkbathQ” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.