Kövess minket

Hiphop

Daz Dillinger anno begombázva fenyítette be Suge Knight-ot egy 2,5 millió dolláros tartozás miatt

Megosztva

Daz Dillinger azt állítja, hogy anno be kellett ahhoz fenyítenie Suge Knight-ot, hogy a kiadófőnök kifizesse, a rapper ráadásul nem is volt teljesen józan.

A Home Grown Radio podcastban nemrég megjelent Dillinger elmondta, hogy begombázott azelőtt, hogy 1997-ben a Death Row irodájában erővel kényszerítette Knightot egy 2,5 millió dolláros csekk kiállítására. Dillinger szerint a konfliktus azzal kezdődött, hogy Suge tartozott neki a ’96-os Égimeszelés filmzenéjén szereplő „Just Doggin” című számmal kapcsolatban.

Dillinger az interjú során élénk részletességgel idézte fel a történteket, megjegyezve, hogy ő, Kurupt és Hershey Loc mindannyian gombán voltak, amikor megjelentek az irodában. „Be kellett mennem, és ki kellett erőszakolnom Suge-ból, hogy megkapjam a pénzt” – mondta.

Dillinger elmondása szerint „egy nagy és hosszú csavarhúzóval” is fel volt fegyverkezve, mikor különösen feszült helyzetbe került Knight-tal. „Felmentünk a pénzért, de csak játszadoztak velünk. Suge besétált az irodába, és a tekintete alapján úgy tűnt, hogy valamit csinálni fog velem. Átkarolt engem, én pedig átkaroltam őt, majd közöltem vele, hogy le fogom szúrni. Végül 2,5 millióval sétáltam ki az irodából” – mesélte.

A vaskos csekk órákkal később egy letartóztatástól is megóvta őt. Egy közúti ellenőrzés során ugyanis félreállították az autóját, amiben füvet és gombát találtak, de miután a rendőr észrevette a milliós csekket, és rákérdezett, hogy igazi-e, elengedte őt. „Dobd ki a füvet, váltsd be a csekket, és szerezz érvényes jogsit” – mondta állítólag a zsaru, mielőtt útjára engedte a rappert.

Alább a teljes interjú, Suge maffia-módszereiről pedig itt írtunk korábban.

(Complex)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés