Kövess minket

Bulvár

Daz Dillinger „kitiltotta” Kanye Westet Kaliforniából és felhívást intézett a Cripekhez, hogy verjék meg

Ye azóta megerősítette a biztonsági szolgálatát.

Megosztva

Kanye West politikai nézetei nem csak állandó beszédtémát nyújtanak a népnek, de már fenyegetéseket is szülnek. Ye kiállása Donald Trump mellett sokféle reakciót szült, voltak akik a rapper korábbi nézetei árulásaként tekintettek az egészre, míg mások, például Chance The Rapper szerint Kanye nyugodton lehet republikánus (amúgy nem vallja magát annak), ahogy egyik afroamerikainak sem kell beállnia a demokraták mögé.

A Tha Dogg Pound-os Daz Dillinger viszont sokkal ellenségesebb hangot ütött meg, mikor Kanye-ról beszélt, konkrétan megfenyegette. Daz egy videóüzenetben „tiltotta ki” Kaliforniából a rappert, annyi könnyítést adott neki, hogy a jelenlegi lakhelyén, Calabasas városában nem esik bántódása. Daz ezzel párhuzamosan felhívást intézett a Crip tagokhoz, hogy verjék meg a Ye-t.

Daz amúgy egész pontosan nem árulja el a videóban, hogy mi a baja Ye-vel, de az a kijelentése, miszerint „Nem vagy te Crip Isten„, arra enged következtetni, hogy gengszterrappernek Kanye „Ye Vs the People” című dalának egyik sorával akadt gondja. A szóban forgó trekiben Kanye és T.I. veszekednek politikáról, egészen pontosan arról, hogy vállalható-e Ye Trump támogatása. Kanye végig azzal érvvel, hogy ő a szeretet oldalán van (ez az új lemezének a témája), össze akarja hozni az embereket, demokratákat és republikánusokat, a szám végén pedig ahhoz hasonlítja az országegyesítő nézeteit, mint mikor a Crip és a Blood tagok békét kötnek, majd kezet fognak. Ez idegesíthette fel Daz-t.

Kérdés, mennyire komolyak ezek a fenyegetések? The Game szerint nagyon is igazi a veszély, a TMZ-nek nyilatkozva azt mondta, hogy ha Daz megfenyeget, azt jobb komolyan venni. Arra a kérdésre, hogy akkor mit kéne Kanye-nak tennie, a comptoni rapper viccesen csak annyit reagált, kérjen biztonsági embereket Trumptól.

A fenyegetéseket amúgy Kanye se vette félvállról, a Daily Mail fotói alapján legutóbb már megerősített biztonsági szolgálattal lépett ki Los Angeles utcáira, sőt egy távolságtartási végzést is intézett Daz Dillinger ellen. Daz örömmel fogadta a végzést, hisz nyilván az volt a célja, hogy ráijesszen Kanye-ra.

1 Comment

1 Comments

  1. Pingback: Daz Dillinger kicsit sem éli már a rapet, ezért szögre akasztja a mikrofont – Off Media

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés