Kövess minket

Rock

December elején jön a Coldplay új albuma!

A Coldplay december 4-én új albummal örvendezteti meg a rajongókat, piacra dobják legújabb lemezüket, a Head Full of Dreams-et. Az angol együttes korongjáról már akad nyilvános szám is: Adventure Of a Lifetime.

Megosztva

 coldplay1110

Fotó: Getty/ Europress

Hetedik albumán a Coldplay, tizenegy új szerzeménnyel fog előrukkolni. Az angol banda a lemezkészítés során együttműködött Noel Gallagherrel, Beyoncé-val, Tove Lóval, illetve Merry Claytonnal is, aki a The Rolling Stones egyik slágerének vokalistája volt. Az együttes a dalokat több stúdióban vette fel, jártak például Malibuban, Los Angelesben és Londonban is.

 

[vembed youtube=”UsrpTrQ1x5Y” ]

 

A formáció 1996-ben alakult. A Coldplay első albuma a Parachutes (2000) címet kapta, melynek legismertebb szerzeménye a Yellow című szám lett. Két évvel később elkészült a banda második stúdió albuma, a A Rush Of Blood To The Head, melyről a Clocks dalt ismerhetjük. A Grammy-díjas együttes kontójára a következő lemezek írhatók még: X&Y, Viva La Vida Or Death And All His Friends (2008), Xyloto (2011) és a Ghost Stories (2014).

 

A  Head Full of Dreams album tracklistje: 

1. A Head Full Of Dreams 

2. Birds 

3. Hymn For The Weekend 

4. Everglow 

5. Adventure Of A Lifetime 

6. Fun 

7. Kaleidoscope 

8. Army Of One 

9. Amazing Day 

10. Colour Spectrum 

11. Up&Up 

 

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés