Kövess minket

Események

Szombati ingyenes bulival, a varázslatos Salföldön ünnepli a szabad nyarat a Telekom Electronic Beats

Megosztva

Másfél évnyi kényszerpihenő után mindenkire ráfér, hogy kikapcsolja a képernyőt, újra
felfedezze a világot, újra birtokba vegye a nyarat – ezzel a gondolatisággal szervez nem
mindennapi (ingyenes!) partit a Telekom zenei és lifestyle programja, az Electronic Beats a Balaton-felvidék ékkövéhez, a szürreális szépségű Salföldre július 31-én.

A kikapcsolódásba ráadásul bekapcsolódik a vibráló modern klubzenék örökké mosolygó hercege, a világszerte rajongott Palms Trax, aki egy várhatóan emlékezetes naplementés dj-szettel üzeni meg a világnak: a tízfős házibulik, a maratoni otthonülések és Zoom-hívások után végre ismét együtt lehetünk. Az együttlétben az angol lemezlovas mellett magyarok – Adis Abbé, Soundbank és Aurin – is besegítenek, plusz egy helyi tehetség, akit a Telekom Electronic Beats által delegált zsűri 50 kilométeres körzetből választ ki, pályázat útján. Az 5 döntős mixeit itt lehet meghallgatni, a kedvencre pedig mehet is a szavazat egy lájk formájában.

Finom füstölt ételek és extra frissítők is érkeznek a különleges vidéki szpotra, aki pedig nem tud eljönni, az streamen követheti a felszabadító történéseket. A kapcsolódó Facebook-eseményt minden további infóval együtt itt lehet elérni.

A Telekom Electronic Beats nem most éled újra, hiszen a mögüttük álló, furcsán alakult hónapok folyamán is mindvégig igyekezett izgalmas tartalmakkal ellátni a progresszívebb zenék rajongóit. Az electronicbeats.hu , azaz a szóban forgó műfajok egyik legfontosabb hazai szócsöve folyamatosan szemlézte a legfontosabb történéseket, SzpottoljOtthon nevű videotream-sorozatuk pedig a fellépések nélkül maradt zenészeket és dj-ket mozgósította olyan helyszíneken, mint az apci tengerszem, a tokaji lankák, vagy éppen a Balaton közepe.

Itt ráadásul nem áll meg a misszió: szeptember 11-én Orfűn folytatja az országjárást a Telekom Electronic Beats egy hasonló, az életet újraindító eseménnyel.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés