Kövess minket

Bulvár

Denzel Curry bevallotta, hogy molesztálták gyerekkorában

A rapper az új, TA13OO című lemezén is érintette a témát.

Megosztva

Forrás:

Denzel Curry a The Breakfast Club New York-i stúdiójában járt, hogy az új albumáról, XXXTentacionnal való kapcsolatáról, és egy régi traumáról beszéljen.

A beszélgetés egy pontján Angela Yee műsorvezető rákérdezett a TA13OO című új lemezének címadó dalát adó inspirációra. A dal Denzel és egy gyerekkorában molesztált, megtört lány kapcsolatát meséli el. A rapper elcsukló hangon kezdett beszélni a szexuális zaklatásokat előtérbe hozó #MeToo mozgalomról, majd egy másik műsorvezető, Charlamagne Tha God rákérdezett, őt érte-e zaklatás korábban? Denzel egy mély lélegzetvétel után bevallotta, hogy igen. „Őszinte leszek veletek, molesztáltak, mikor gyerek voltam” – mondta.

A rapper kijelentette, hogy nem szeret erről a témáról beszélni, mivel nem szeretné, hogy ez határozza meg őt, mint embert. Az amúgy kissé zavarban lévő rapper azt is hozzátette, hogy amiatt, hogy egy férfi molesztálta, egy ideig teljesen elveszítette a „férfiasság” érzését. Szerinte ezért nem beszélnek sokan az áldozatok közül.

[vembed youtube=”3JsCXhmSTdE” ](XXL)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük