Kövess minket

Aztaa

Dermesztőből jófiút faragnak a Dragon Ball Super készítői?

Tényleg meghúzzák a váratlant?!

Megosztva

Forrás: saiyanisland.com


Aki kicsit is érdekelt a kultikus japán animében, annak nem kell bemutatni a rajzfilm egyik leggonoszabb gazfickóját, Dermesztőt!

A Dragon Ball Super relatíve új, hiszen 2015-ben jelent meg és érdekessége, hogy az eredeti manga készítője, Torijama Akira áll a háttérben. Nem szeretnénk részletesen beszámolni róla, hogy mi történt eddig, hiszen már a 94. részt tapossuk japán nyelven, magyar felirattal a Dragon Ball Time HUN facebook csapatának köszönhetően.

A sorozat egyik fő rosszfiúja, Dermesztő már többször is feltűnt az új részekben, de karakterén nem változtattak a készítők. Legalábbis eddig úgy tűnt. Ezt csak azért is furcsáljuk, ugyanis a mesében Gokuék most egy univerzumok közötti tornára, az Erő Bajnokságára készülnek, ahova az univerzumok legjobb harcosai 10-es csapatokba verődve mutathatják meg, hogy mit tudnak. Azonban a tét az életben maradás, mert a vesztes univerzumokat végleg eltörlik, így nincs más választásuk főhőseinknek, minthogy egy csapatot alkotva legyőzzék a többi versenyzőt.

Cikkünk azért is született meg, mert Goku (7-es univerzum) már összeválogatta a 10-es bandát. A résztvevők a következők:

Forrás: Dragon Ball Wiki


Goku, Gohan, Vegita, Ifjú sátán, C17, C18, Krilin, Tensinhan, Zseniális Teknős. Ha jól számoltál, akkor csak 9 nevet soroltunk fel, ugyanis Buu, a 10. tag időközben mély álomba esett, így a többieknek új csapattag után kellett nézni. Szegény Yamcha hiába várta a meghívót, nem kapott. Helyette viszont egy sokkal erősebb, de megosztóbb karakter került elő ismét: Dermesztő.

Goku miután megölte, most vissza is hozta a pokolból Dermesztőt, akinek ereje – az arany formájának köszönhetően – még mindig félelmetes, ami biztosan jól fog jönni a Tornán. Ha belegondolunk, ez egy tudatos húzás lehet a készítők részéről, hiszen már a Dragon Ball korábbi epizódjaiban feltűnt csibészeket is pozitív karakterekké formálták az évek alatt. Gondoljunk csak Yamchára, Tensinhanra vagy éppen Vegitára.

Dermesztő esetében, azonban nem vagyunk biztosak, hogy végül Gokuék oldalán fog kikötni, hiszen az univerzum korábbi diktátora a velejéig romlott egy alak. Az biztos, hogy tudása jól fog jönni az Erő Bajnokságán, ugyanis Krilinék kitartása nem biztos, hogy elegendő lesz a többi univerzum legjobb harcosai ellen.

Képtalálat a következőre: „gold frieza gif”

Kíváncsian várjuk a folytatást!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés