Kövess minket

Pop

Derült égből: Louisa Johnson!

Még fel sem nőtt, de már egész Nagy-Britannia a lábai előtt hever. A 17 éves fiatal tehetség, Louisa Johnson az X Factor 12. szériájának köszönhetően került a rivaldafénybe. Az énekesnő talentuma előtt még a tehetségkutató kitalálója, Simon Cowell is meghajolt.

Megosztva


Azt hinnénk, hogy a tehetségkutatók már nem tudnak nekünk semmi újat mutatni, ám a legváratlanabb pillanatban érkezik egy tehetséges fiatal hölgy, aki hangjával nemcsak a zsűrit nyűgözi le, hanem az egész világot. A brit X Factor 12. szériájának köszönhetően nagy karriert futhat be Louisa Johnson, aki a kivívta magának a tehetségkutató eddigi történetében a legfiatalabb győztese címet.

[vembed youtube=”2KEQ7q-32R0″ ]

Louisa Johnson az X Factor castingjára szemmel láthatóan idegesen érkezett. Azzal próbálta magát nyugtatni, hogy a programban – melyet évek óta nyomon követett –, akikre felnézett, mindig nyertek. Cheryl Cole légzőgyakorlatokkal nyugtatta, és nem értette, hogy a 17 éves lány félelmét mire alapozta.

Louisa tehetségét, a kezdetek kezdetén Michael Jackson számával, a Who’s Loving You-val bizonyította be, melyet szívvel-lélekkel énekelt el. Előadása után nemcsak a közönség hevert a lábai előtt, hanem a zsűri összes tagja, az élen Simon Cowell-lel. „Pont ott vagy, ahol lenned kell. Te egy csodálatos énekesnő vagy, én szeretnék a mentorod lenni.” – csapott le az énekesnőre Cowell. Louisa távozása után kisebb összetűzés alakult ki annak okán, hogy ki mentorálja a tehetséget. A verseny alatt több hírességtől is énekelt számokat Louisa, például Justin Biebertől, azonban a legnagyobb sikert a fináléban aratta, amikor is Christina Aguilerától csendült fel egy dal, valamint a 53,9 százalékos szavazati arányban szerepe volt a duettnek, melyet Rita Orával énekelt. Az ünnepélyes finálé műsorában fellépett a One Direction, a Coldplay és Adele is.

[vembed youtube=”Gh7IBSmugI8″ ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.