Kövess minket

Hiphop

Desiigner Panda sem rajong túlzottan a rendőrökért

Lassan teljes lesz a káosz az amerikai utcákon, most a Brooklyn-i rapper is rátesz egy lapáttal.

Megosztva

Napról napra halljuk a híreket, hogy az USA-ban éppen mennyi fekete fiatalt vagy rendőrt lőttek le az utcákon. Okkal vagy ok nélkül. Rendkívül szomorú és veszélyes a szitu, reméljük nem eszkalálódik tovább a helyzet, bár tegnap 5 rendőrt lőttek le egy tüntetésen Dallas-ban… Amelyen pont ez erőszak visszaszorításáért vonultak utcára többségében színesbőrű polgárok.

Ebben a rendkívül feszült helyzetben érezte úgy Desiigner, hogy fel kell szólalnia (neki is), és megosztania a világgal, hogy évekkel ezelőtt majdnem otthagyta a fogát egy lövöldözésben a rendőrök miatt. Na, nem a zsaruk lőttek rá, hanem bűnőzök, arról viszont, hogyan került mégis egy utcai leszámolás kellős közepébe, arról már nem beszélt a 19 éves rapper.

Elmondása szerint kapott egy lövést, ami miatt nagyon sok vért vesztett, mégis a helyszínre kiérkező rendőrök tudomást sem vettek róla, hagyták volna meghalni a földön fekvő fiatal srácot. Hála az égnek valahogy mégis túlélte, bár a rendőrök szerint csupán elesett a bicójával és onnan voltak a sérülései.

[vembed youtube=”jXggwNMeAbw” ]
Régi sztori már, persze a legjobbkor előcibálva, de valami kis bibi mégis van vele.

Most, akkor ki hazudik?!

(theboombox.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés