Kövess minket

Események

Deszkázós trap partira fogott össze az On The Low és a Medium Skateshop

Megosztva

Forrás:

Rég volt már olyan esemény, amely arra tett kísérletet, hogy összehozza a rap zene tiszteletbeli utcai sportkistestvérét, a deszkázást és az éppen aktuális műfaj szerelmeseit. Legutóbb 3 éve, az OSG 17. összejövetelén volt hasonló, de itt az ideje a vérfrissítésnek, amit a méltán népszerű OTL és a Medium Skateshop vakmerően prezentál nekünk, íme a Trap & Skate.

Az egész napos rendezvényen bemenekülhetünk a forróságtól a Népliget pop-up rap erdőjébe és chillelhetünk, miközben indításként Pachee és Lassú Isten szolgáltatja nekünk a legfrissebb boom-bap trekiket, amíg az ország gördeszkás elitje próbálja nekünk beadni a legdurvább trükköket, mind ezt egészen este hatig. Este 6 után valami olyasmi történik, amire eddig nem volt példa. Színpadra lép az egész az On The Low gang. Az OTL egy család, 16 rapper/énekes/producer/dj, akik együtt próbálják feje tetejére állítani a magyar trap szcénát és úgy tűnik, hogy jól haladnak efelé. A tagok között a már korábban említett Lassú Isten, Pachee neveit találjuk, de tiszteletét teszi AKC Misi, purple, gyuris, sihenc, Khaze, IBBIGANG, Filo, Shy Balenci, Petremouse, Psychotics, Zádor és Lil Holt is. A kezdő Petremouse ráadásul az éjfél után kezdődő afterparty-n is ott lesz, mint dj.

Az OTL friss arcai, a Psychotics-os srácok is bemutatkoznak, utánuk a Filo és a család részeges nagybácsija, a Clán áztatja el Asahival a Gardent, majd Trapsylvania rezidensei Kisé és Lil Tib robbantanak, az OTL egyik fejével, AKC Misivel. Most kiderül, ami a Plug aftermovie-ből nem derült ki. Vajon Khaze-en vagy az IBBIGANG-en lesznek többen? De nem is annyira fontos ez, hisz a fiúk közönségének pogo-tengerében úgysem ezzel fogunk foglalkozni. De lesz a jól bevált Sihenc X Gyuris kombó, akikhez csatlakozik az OTL másik friss tagja, Zádor is. Szeretnétek hallani az EP-t, amit valószínüleg soha senki nem fog CD minőségben? Itt a lehetőség! Ugyanis Shy Balenci mellett fog állni az On The Low 4-es igazolásának utolsó tagja is, Lil Holt. Ezután semmi extra, csak a papírforma szerinti Figura x Egs őrület. Most vajon mire számíthatunk tőlük? Magyarhertelend fenegyereke megtanul spanyolul, Egs meg levitál a Sleep dropjára? Ki tudja?! Légy ott! Oh, még nincs vége. A késő esti erdőtűzért Siaga és glxy lesznek a felelősök, előre szólunk, hogy készítsétek a 105-öt. Majd éjféltől a Trinity Records veszi át a stafétát és biztosít nekünk egy 5 órás riddim őrületet zárásképp.

Deszkaverseny, Dj szettek, live act-ek és riddim after. Leírni is húzos ezt egy sorban. Ott tali!


Mi? On The Low 13.
Mikor? Július 20. déltől
Hol? Reggae Garden
Mennyié?  Este 6-ig 1500 HUF, utana 2000 HUF
Event? Ide kattints!
Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés