Kövess minket

Hiphop

Detroiti lapban tett közzé Slim Shady gyászjelentését Eminem

Megosztva

Eminem folytatta új albumának felvezetését azzal, hogy gyászjelentést tett közzé fiktív alteregójáról, Slim Shady-ről. A Detroit Free Press-ben megjelent nekrológ Em közelgő 12. LP-jének, a The Death of Slim Shady (Coupe De Grâce) promóciójaként íródott.

A rövid cikk, amelyet egy kép kísért, amelyen Eminem egy hokimaszkot visel, így szólt: „A rajongók soha nem fogják elfelejteni az ellentmondásos rappert. A Detroitból származó Shady, aki a kilencvenes évek közepén-végén virágzó underground rapszcéna egyik kóbor szálkájaként került képbe, 1999-ben vált először ismertté, amikor debütált a ‘My Name Is’ című, játékosan elborult kislemeze, amely – az egyedülállóan szemet gyönyörködtető videóval együtt – szélesebb közönség elé tárta a fiatal művészt és a szövegeit”.

A gyászjelentés nem taglalja, hogy Slim miként halt meg, de így folytatódik: „Az általa használt eszközök meghatároztak egy olyan létezést, amely csak hirtelen és szörnyű véget érhetett. Összetett és gyötrelmes létezése véget ért, és a hátrahagyott öröksége nincs közelebb a megoldáshoz, mint ahogyan ez a karakter eltávozott ebből a világból. Találja meg valóban azt a békét a túlvilágon, amit a Földön nem találhatott meg.”

Eminem a múlt hónapban jelentette be a The Death of Slim Shady (Coupe De Grâce) című albumot egy előzetessel. A sorban 12. Em nagylemezen Dr. Dre is dolgozik, mint vezető producer.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés