Kövess minket

Film

DiCaprio is szenvedhet forgatás közben

Élete legnehezebb filmjén van túl…

Megosztva

leonardodicaprio1127

Fotó: Getty/ Europress

Azért, Leonardo DiCaprio volt már többször is nehéz helyzetben a forgatások során. Zseniális színészi játékához fontos a pontosság és az, hogy soha ne essen ki a szerepéből. Így tett a Django egyik jeleneténél is, amikor megvágta a kezét. A kamerák nem álltak le, DiCaprio tovább játszott és élete egyik legjobb formáját hozta. Mégsem ez a forgatás volt a legnehezebb a számára.

A visszatérő című film 1823-ban játszódik, amiben Leo egy szőrmevadászt alakít, akit elárult a csapata. Nemrégiben tartottak egy közönségtalálkozót Beverly Hills-ben, ahol a színész válaszolt minden kérdésre. A filmet British Columbiában forgatták, ahol dermesztő hidegben kellett helytállniuk nem egyszer, ráadásul nagyon sietősen. „ A megfelelő fények miatt volt, hogy nagyon gyorsan kellett egy-egy jelenetet leforgatnunk. -34 fokos hidegben mozogtunk, nagyon megviselte a stábot az időjárás, ami engem is kikezdett. Most, hogy vége van a munkálatoknak, bevallhatom, hogy ez volt életem legnehezebb szerepe és forgatása.”

A produkciót január 16-án mutatják be az Egyesült Államokban. Többen remélik, hogy Leonardo DiCaprio végre megkaphatja élete első Oscar-díját, hiszen tényleg lenyűgöző az alakítása. Mi is kíváncsian várjuk!

[vembed youtube=”y65rFe1cwC0″ ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.