Kövess minket

Bulvár

Diddy átvállálna Black Rob temetési költségeinek egy részét

Megosztva

Sean “Diddy” Combs is beleadna Black Rob temetésébe, mivel még a halála előtt felajánlotta neki a segítségét, de sajnos már későn, a volt Bad Boy Records rapper váratlanul elhunyt.

Black Robot hosszabb betegeskedés után érte a halál előző héten, miközben az atlantai Grady Memorial Kórházban feküdt. A halálos ágyán Diddy is beszélt vele telefonon, és felajánlotta, hogy segít neki, ahogy sok hiphop rajongó is gyűjtött neki pénzt a talpraállásra, sajnos már túl későn. Diddy most azt szeretné, ha legalább Black Rob temetése méltó módon lenne megtartva, ezért felajánlotta, hogy fizeti a szertartás egy részét. Black Robbal amúgy egy ritka vesebetegség miatt bekövetkezett szívroham végzett, erről már egyik barátja, és szintén rapper, Mark Curry beszélt a Rolling Stone-nak.

Diddy egy Instagram posztban búcsúzott volt előadójától: “Nyugodj békében király! Miközben a zenéidet hallgattam a mai napon, arra gondoltam, hogy van egy közös pont bennük. Több millió embert vidítottál fel velük, és táncoltattad meg őket! Egyedi voltál! Nagyon fogsz hiányozni!” – írta.

(Page Six)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés