Kövess minket

Hiphop

Diddy eddig nem publikált házi videókkal emlékezett The Notorius B.I.G.-re

Tizenkilenc éve lőtték le Biggie-t Los Angelesben.

Megosztva

1997 március 9-én reggel halt meg a keleti oldal egyik, ha nem a legismertebb emszíje Christopher Wallace, ismertebb nevén The Notorius B.I.G. A rapper gyilkosság áldozata lett, az elkövetőt azóta is keresik. Biggie a Vibe magazin bulija után autójában ült, mikor valaki tüzet nyitott rá és végzett vele.

Legjobb barátja és egykori menedzsere Puff Daddy, vagy, ahogy mostanában hívja magát Diddy, azóta sem tudta túltenni magát a szörnyű tragédián. Tegnapelőtt, két eddig még nem publikált videóval emlékezett Big Poppára, melyeket Instagram profilján osztott meg követőivel.

[instagram]BCwlP4vpl7-[/instagram]

A felvételek egy hangstúdióban készültek, az egyiken B.I.G. saját ruhamárkájáról beszél, az  Invisible Bully-ról. A másik videó valamivel érdekesebb, a rapper itt „akció” közben látható, ahogy éppen a „Hypnotize” című számának, Pamela Long által énekelt refrénjére vesz fel egy saját sávot.

[instagram]BCwO1JeJl06[/instagram]

Ez volt az utolsó track, mely még Biggie életében megjelent, és hatalmas sikert aratva rögtön az országos toplisták élére kúszott fel akkoriban.

(hiphopdx.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés