Kövess minket

Hiphop

Diddy és Suge Knight is áldását adta az All Eyez On Me filmre

A Bad Boy és a Death Row végre közös nevezőn van.

Megosztva

Pár nap, csupán ennyi idő maradt az idei év leginkább várt filmje, a Tupac Shakur életéről szóló, All Eyez On Me bemutatójáig. A Benny Boom rendezte mozi ezen a pénteken robban, bár vannak olyan kiváltságos személyek, akik már láthatták a kész művet korábban. Közéjük tartozik Diddy és Suge Knight. Valószínűleg egyiküket sem kell bemutatni az olvasóknak, mindketten megkerülhetetlen szereplői 2Pac életének és tragikus halálának is, ilyen-olyan megközelítésből.

A film producere, L.T. Hutton küldött kópiákat nekik, hogy mondják el a véleményüket a sztoriról és arról, hogy elégedettek-e azzal, ahogyan őket ábrázolták a készítők. Diddy-nek annyira tetszett, amit látott, hogy azonnal engedélyezte Biggie „Who Shot Ya?” című számának a filmzenében történő felhasználását is.

Suge Knight esetében azonban nem mentek ilyen zökkenőmentesen a dolgok. Na, nem azért, mert az egykori Death Row mogul kekeckedett volna, hanem azon egyszerű oknál fogva, hogy jelen pillanatban sitten ül és ítéletre vár gyilkossági ügyében. Így a filmet sem nézhette meg, de kiadta ügyvédeinek házi feladatba, és ők is nagyon meg voltak elégedve a végeredménnyel.

És, ha már Suge Knight-ról van szó, végezetül nézzétek meg, hogyan fest majd a rosszéletű arc a vásznon, Pac oldalán.

(TMZ.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés