Kövess minket

Hiphop

Diddy: „Háború zajlott a zenéért a keleti oldal és a nyugati oldal közt”

A leggazdagabb rapper interjúban mesélt új dokumentumfilmjéről.

Megosztva

Forrás: Youtube

Diddy volt a Jimmy Kimmel Show egyik heti vendége, a rapper, üzletember beszélt az öregedésről, munkamoráljáról és a keleti-nyugati oldal ’90-es évekbeli konfliktusáról.

Már csak pár hét van hátra a Can’t Stop Won’t Stop: A Bad Boy Story című Diddy dokumentumfilm premierjéig, melyben a Bad Boy kiadó elmúlt 20 évét veszik majd végig, nagy figyelmet szentelve Biggie munkásságának és tragikus halálának is, Diddy ennek az apropóján volt a műsorban.

Kimmel fel is hozta, hogy a kiadó elmúlt két évtizede alatt sok minden megváltozott a zeneiparban, példaként említve, hogy régen elképzelhetetlen lett volna, hogy Diddy, Snoop és Dre egy színpadon zenéljen. Diddy válaszában visszaemlékezett a ’90-es évek kemény hiphop időszakára:

Azt kell ehhez megérteni, hogy abban az időszakban történtek a legnagyobb dolgok a hiphop világában. Manapság a hiphop kultúra lenyomatát látjuk a világban. Szóval akármilyen őrültségnek is hangzik, de háború folyt a zenéért a nyugati és a keleti oldal közt, és igen ez emberéletekbe is került. Foglalkozunk ezzel a filmben is, szürreális, de egyben komoly és szomorú téma ez. De ez egy olyan dolog, amivel együtt kell tudnunk élni” – mesélte Diddy. Szerencsére most már nincsenek ilyen beefek, legalábbis abból a generációból, erről is mesélt:

Mindannyian féltünk akkoriban. Előfordul az életben, hogy a dolgok eszkalálódnak, és nem tudjuk kezelni az adott helyzetet, de ettől még nem akartunk feltétlenül rosszat a másiknak. Mindannyian rajongtunk egymás zenéjéért, és azóta már barátok vagyunk. Snoop az egyik legjobb barátom, Dre is az egyik legjobb barátom. Ennek mindig is így kellett volna lennie, de néha az életben tragédiák kellenek ahhoz, hogy ezt az ember felismerje” – zárta a visszaemlékezést Diddy.


Can’t Stop Won’t Stop: A Bad Boy Story
június 25-én jelenik meg, exkluzíve az Apple Music-on.

[vembed youtube=”m_8yY43DwS4″ ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés