Kövess minket

Bulvár

Diddy is segíteni akar a nehéz helyzetbe került Black Robnak

Megosztva

Úgy tűnik Diddy is segíteni szeretne a Bad Boy Records volt tagjának, Black Robnak, akiről nemrég több felkavaró videó is kikerült.

Black Rob a 2000-es évek elején volt a Bad Boy előadója, legnagyobb slágere az új évezred elején megjelent „Whoa!” című dala volt. Később aztán szétvált az útja a kiadóval, és azóta kevesebbet hallani róla, és sajnos nem egy friss dallal, hanem szomorú sorsával került be ismét a hiphop közbeszédbe. Rob ugyanis az elmúlt években több stroke-ot élt túl, legutóbb is kórházban volt, közben pedig a lakhatása is gyenge lábakon áll, saját bevallása szerint nincs saját otthona, egy apartmanban húzza meg magát egy barátjával együtt. Barátai, DJ Self, Mike Zombie producer, és a szintén anno a Bad Boy kötelékébe tartozó Mark Curry próbálják meg talpraállítani, egy adománygyűjtést is indítottak a javára, ahol már 25 ezer dollárt dobtak össze a rajongók a kórházi költségek és a lakhatása fedezésére.

Mark Curry most új szintre emelte a segítségkérést, egy Instagram videóban arról beszél, hogy még most kell segíteni, amíg lehet, és hogy nincs helye a gyűlöletnek. Ezután Diddy-hez szól, aki állítása szerint már felkereste őket, hogy segítene, de most azt várja a mogultól, hogy telefonáljon, vagy valamilyen módon lépjen ismét kapcsolatba velük. „Puffy szükségünk van a segítségedre, és tudjuk, hogy megkerestél minket, és tényleg segíteni akarsz, de hívj fel minket, vagy szólj valakinek, hogy hívjon. Sok mindenről tudnod kell tesó” – mondja a videón.

(HipHopDX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés