Kövess minket

Hiphop

Diddy: Kendrick és Biggie egy szinten vannak

De más kedvencei is vannak Bad Boy főnöknek.

Megosztva

Forrás:

Diddy került a GQ magazin áprilisi számának címlapjára. A hip-hop mogul, aki amúgy idén már csak a második leggazdagabb rapper a világon, ezzel együtt egy hosszabb interjút is bevállalt a lappal, ahol sok minden szóba került, többek között az is, hogy Kendrick Lamar tehetségét Biggie-jével tartja egyenértékűnek.

Diddy az egyik kérdésre válaszolva elmondta, hogy sosem járt B.I.G. halála miatt terapeutához, inkább elfojtotta a bánatát. „Nem dolgoztam fel. Megpróbáltam, de túlságosan fájdalmas rágondolni. Azt az időszakot elfojtottam magamban” – mondta. A mogul állítása szerint úgy próbált túllépni a dolgon, hogy keményen dolgozott és pozitív attitűddel élte az életét. 

A GQ arra is rákérdezett, hogy most lát-e akkora felkarolható tehetséget a szcénában, mint anno Biggie volt? Diddy egy fél percnyi gondolkodás után rávágta, hogy nem, igaz később megemlítette Kendrick Lamar nevét azzal a kommentárral, hogy „de ő már fel van építve„. Később össze is hasonlította a két előadót, szerinte egy szinten van a tehetségük. Végül azért mondott pár olyan nevet, akik szerinte nagy tehetségek: Drake, SZA, JAY-Z, Nas, Migos, Lil Baby és Future a kedvencei.

A teljes interjút itt lehet elolvasni.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés