Kövess minket

Hiphop

Diddy másodszorra is Love-ra változtatta a művésznevét

Visszatáncolt a visszatáncolástól.

Megosztva

Forrás:

Diddy, korábbi nevén Puff Daddy, P. Diddy, Puffy, igazából végig Love volt az elmúlt hónapokban, csak titkolta. A most már első sorban üzletember, másodsorban rapper még novemberben, a születésnapján jelentette be, hogy nevet változtat, és mostantól Brother Love-ként, vagy Love-ként szabad csak hivatkozni rá. Ezt később visszavonta, azzal a dumával, hogy:

A mai nap során rájöttem, hogy nem lehet viccelődni az internettel. Az erős médiavisszhang miatt, és a félreértések elkerülése végett: csak vicceltem. Nem változtattam meg a nevem, a Love csak az egyik alteregóm.”

Ezután azt is gondolhatnánk, hogy ennyi, vissza minden, mehet ismét a Diddy név, de mint most kiderült a világ leggazdagabb rappere sose váltott vissza Diddy-re. A Jimmy Kimmel Live!-ban tegnap elmesélte, hogy a visszatáncolásra a sajtósai vették rá, de most a saját kezébe vette a neve sorsát, és visszatáncol a visszatáncolástól. Persze nem Diddy-ről, akarom mondani Brother Love-ról lenne szó, ha nem kevert volna még egyet a dolgon, tisztázta, hogy a Brother kikerült a neve elől, mert felesleges kihangsúlyoznia a feketeségét, marad simán Love. Az se feltétlenül baj, ha valaki a sok névtől összezavarodik, és véletlenül Puffy-nak hívja mondjuk a rappert, mivel állítása szerint nyugodtan hívhatjuk akárhogy, a Love csak a lelke evolúcióját jelképezi.

(Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés