Kövess minket

Hiphop

Diddy miatt halt meg The Notorious B.I.G.?

Az egykori testőrük, legalábbis ezt állítja.

Megosztva

Jövőre lesz húsz éve, hogy 1997 március 9-én, Los Angeles-ben máig ismeretlen tettes végzett a keleti part nehézsúlyú rap moguljával, Biggie Smalls-al. Azóta rengeteg nevet dobtak már be a köztudatba, hogy ki és miért lőhette le a legendás rappert.

Most egy újabb elmélet látott napvilágot, méghozzá Diddy egykori testőre, Eugene Deal-től. A férfi akkoriban a Bad Boy Entertainment biztonsági szolgálatának a vezetője volt, így elég közel volt a tűzhöz és a sztárokhoz.

[vembed youtube=”IoJLAArQolU” ]

Deal a múlt héten egy interjúban arról beszélt, hogy azon a végzetes tavaszi estén, valójában nem is Biggie volt a célpont, hanem Puff Daddy. Deal elmondta, hogy abban az időben a Bad Boy kiadó feje rengeteg életveszélyes fenyegetést kapott, ezért nem is tanácsolta neki, hogy Los Angeles-be utazzon aznap. De Diddy nem hallgatott rá…

Ez pedig B.I.G. életébe került. Legalábbis az egykori testőr szerint. A támadó, vagy támadók Diddy-t akarták megölni, de elvétették a célt, a többi pedig már történelem.

Deal is ott ült az autóban, mikor a gyilkosság történt, a testőrt, mint szemtanút hallgatta meg a rendőrség, aki már akkor is elmondta, mit gondol az esetről,de a zsaruk nem foglalkoztak vele különösebben, vallomását nem használták fel a későbbiekben.

Diddy viszont rögtön kirúgta az állásából, miután megtudta miket mondott a nyomozóknak.

(theboombox.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés