Kövess minket

Hiphop

Diddy szerint jól tette Drake, hogy nem válaszolt Pusha diss trekijére, ahogy Biggie sem válaszolt 2Pac-nak

Túl mélyre jutott volna a beef.

Megosztva

Forrás:

Drake és Pusha T beefje napokig izgalomban tartotta a hiphop közösséget, pláne miután Push iszonyat keményen nekiment a torontói rappernek a „The Story of Adidon” című diss trekijén. Drizzy végül nem válaszolt, pedig a pletykák szerint már megvolt a visszavágása, csak aztán lebeszélték a beef folytatásáról. Diddy nemrég a Breakfast Club rádióműsorban mondta el, hogy egyetért Drake döntésével.

Az ezernevű mogul telefonon keresztül beszélt arról, hogy manapság nincs akkora súlya a beefeknek, probléma nélkül mehet a sárdobálás hosszú időn keresztül, úgyse fog meghalni senki, míg régen komolyan félthették az életüket a rapperek, egy-egy komolyabb beef során. Egyetért azokkal a hangokkal, amelyek a beef folytatása ellen voltak, mert szerinte túl mocskos és személyeskedő lett volna a sima rap párharcnak indult beef következő köre. Diddy még azt is felemlegette, hogy anno ő is lebeszélte Biggie-t arról, hogy válaszoljon 2Pac „Hit ‘Em Up” dissjére. A New York-i MC állítólag készen állt a válaszra, és el is mondta Diddy-nek hogy miként vágna vissza Tupacnak, de Diddy azt tanácsolta, hogy engedje el a dolgot.

A mogul mindezek ellenére kiemelte, hogy Drake így egyértelműen elveszítette a csatát, hisz az íratlan szabályok szerint 48 órája lett volna válaszolni, de nem tette meg.  

[vembed youtube=”_P3l2rwAaOs” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés