Kövess minket

Hiphop

Dimenzióugrásra felkészülni – megborít az új Zsolaa motyó

Zsoli a kölyök nem másra, előre mutogat.

Megosztva

Forrás:

Tű a szcénakazalban címmel jelent meg tegnap Zsolaa új lemeze, amit a felvidéki Soun Records honlapjáról lehet beszerezni, méghozzá igencsak baráti áron, mindössze 5 euróért. A 11 számos albumon (valójában 10, mert a klipes Porlasztó remix formában is felkerült) a legváltozatosabb alapzenékre löki a rizsát Zsoli, a tőle megszokott laza, csipkelődő stílusában. Aki a klasszik, ’90-es évekre hajazó hangzásra vágyik, nem feltétlen találja majd meg a számításait, viszont aki szereti az új, egyedi ízeket az valószínűleg nagyon jól fog szórakozni miközben hallgatja a cumót.

<a href=”http://sounrecords.com/album/t-a-szc-nakazalban” mce_href=”http://sounrecords.com/album/t-a-szc-nakazalban”>Tű a szcénakazalban by Zsolaa</a>

Bár senki sem vitathatja el Zsolaa OG státuszát a hazai hiphop szcénán belül, a nehézsúlyú emszí kicsit sem ragaszkodik a már unalomig ismételt sémákhoz; az albumon simán elférnek egymás mellett a trappes, dnb-s vagy dubstepbe hajló hangulatok, miközben Zsolaa és barátai az élet ügyes-bajos dolgairól értekeznek.

Összeségében tehát egy szépen felépített, eklektikus lemezről beszélhetünk, allűrök és bármiféle megfelelési szándék nélkül. Zsolaa egyébként november 29-én, Budapesten tart lemezbemutató koncertet az On The Low krú szervezésében.

[vembed youtube=”TXJUN3UA3PE” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés