Kövess minket

Hiphop

Diplo elborult sztorit mesélt Kanye Westről a Watch the Throne felvételének időszakából

A rapper már akkor tudta, hogy elnök akar lenni.

Megosztva

Forrás:

Ha van valaki, akiről az ember könnyedén elhiszi az őrült sztorikat, az bizony Kanye West. Az excentrikus rapper híres a lemezfelvételein használt unortodox módszereiről, nemrég pedig a Major Lazer alapító, Diplo is elmesélte az egyik ilyen típusú élményét. 

[twitter]https://twitter.com/TBSNetwork/status/934074143196135424[/twitter]
Közel 20 éve ismerem Kanye-t” – kezdi a producer a történetet, mely a JAY-Z kollab album, a Watch The Throne felvétele környékén játszódik. Diplo kapott egy üzenetet Kanye-tól, hogy dolgozzanak együtt, ő pedig boldogan mondott igent, hisz már a szeme előtt látta, ahogy díjakkal halmozzák majd el, mint az év producere.

Elment tehát a készülő lemez kreatív előkészületeinek helyszínére, a Mercer Hotelbe, melyet egy az egyben kibérelt Kanye. Mikor benyitott a megbeszélt szobába valaki épp Kanye haját nyírta, miközben házibuli hangulat uralkodott a helyen, valaki például épp cigit tekert az egyik kanapén. Kanye odalépett hozzá, hogy van egy dal, amin nagyon szeretné, ha dolgozna. Diplo teljesen adta az ötletet, de ekkor a rapper leültette egy nigériai producer mellé, akivel együtt kellett volna dolgoznia, igaz a csávó szinte hozzá se szólt és végig Twitterezett, ahelyett, hogy az alapon dolgozott volna. Eközben megérkeztek az Olsen ikrek is, akik ki tudja mit adtak hozzá Kanye kreativitásának kibontakozásához, de mindenesetre ott ácsorogtak Diplo mögött. A producer állítása szerint nem tudott ilyen körülmények közt dolgozni, de úgyis mindegy volt, mert a szintén új lemezén dolgozó T-Pain hirtelen mindenkit kidobott a szobából, mivel az autotune beállításait erősen titkolta akkoriban.

Diplo már épp indulni készült, mivel érezte, hogy ez a beatkészítés most totális csőd, mikor egy csodálatos lezárásként Kanye benyitott a szobába és mindenki előtt kijelentette, hogy egyszer feleségül veszi Kim Kardashiant és elnök lesz belőle. Az egyik már összejött.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.