Kövess minket

Aztaa

Disney figurákba rejtett 225 kg kristálymettel buktak le csempészek

Walt Disney helyett Walter White.

Megosztva

Forrás:

A drogdílerek és a csempészek legalább olyan ötletesen próbálják eldugni a hatóságok elől a cuccokat, mint egy kemény hétvégére készülő elsőfesztiválozó a Balatonnál. Ott volt például az a bronxi forma, aki egy mekiben terítette a Koka kólát, szimplán be kellett mondani a speciális menü nevét a pultnál, de az se volt semmi, mikor iraki dílerek galambpostával próbálták átcsempészni a rakományt, de még így is lebuktak. 

Forrás:

Mexikói csempészek viszont megmutatták, hogy mindig van hová emelni a lécet, hisz Disney figurákat gyártottak le, hogy utána kristálymettel töltsék fel a belsejüket. Plútó, Malacka, Micimackó, Donald Kacsa, mind színültig töltve színtiszta kristállyal.

A csempészek összesen 500 viaszfigurát használtak fel az akcióhoz, ezekbe összesen 225 kg metamfetamin volt, ami az egyik legnagyobb fogása a Georgia államban található Gwinnett megye rendőreinek. A cél vélhetően Atlanta volt. A droggal megrakott figurákon kívül egy másik, drogmentes Disney rakományt is készítettek a mexikóiak, ezzel próbálták elterelni a figyelmet.

(VICE)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés