Kövess minket

Bulvár

Divatmúzsa lett a SportKlub szexi műsorvezetőjéből

Tóth Laura megihlette Náray Tamást

Megosztva

Bár Tóth Laurát mostanság főleg a képernyőn látjuk, amint különböző sportokat próbál ki Aryee Claudia (Tücsi) és Pordán Petra társaságában, a szépség nem hanyagolja eredeti szakmáját sem: amikor Náray Tamás felkérte a 2016-os, őszi-téli kollekciójának fotózására, a modell azonnal igent mondott.

toth laura

 Igencsak elfoglalt manapság a csinos modell. Amellett, hogy minden héten új sportágakba veti bele magát a SportKlub Helló, angyalok! című műsorában, fotómodell karrierjét is tovább építi a tévézés mellett. Természetesen a fényképezőgép előtt is szereti kihozni magából a maximumot. Most éppen a hazai divatvilág talán legnagyobb neve, Náray Tamás kérte fel egy fotózásra, méghozzá privát környezetben, a saját otthonában.

toth laura2

„Tamás háza olyan, mint egy álomszerű kastély, erdővel körülvéve, így adott volt, hogy a fotózás egy része a természetben zajlik majd. Megtisztelő együtt dolgozni egy ekkora divatzsenivel” – áradozott a munkáról Tóth Laura. Természetesen a fotózást befolyásolta a tervező nem mindennapi ízlésvilága. „Tamásnak nagyon határozott elképzelése volt arról, hogy mit szeretne látni, így sokszor ő maga vette át az irányítást a fotósunktól. Kitűnő ízlése és rengeteg ötlete van, ezért a gondolatait néha nehéz követni” – magyarázta a SportKlub műsorvezetője.

toth laura3

A profizmus végigkísérte a fotózást, ám van, amit nem lehet előre eltervezni. „Az egyetlen meglepetés akkor ért minket, amikor esni kezdett az eső, az nem volt túl kellemes” – tette hozzá Laura. Igaz, a kellemetlenségek elviselésében Laura már szerezhetett tapasztalatot: a SportKlub képernyőse minden héten újabb és újabb sportágakat próbál ki, a súlyemeléstől az amerikai fociig már minden terítékre került. „Bár egy modellről ezt kevesen gondolnák, nem vagyok kényeskedő típus: építkezéskor is simán felkaptam a malteros vödröket, ez a hozzáállásom sokat segít mind a képernyőn, mind pedig a fotózásokon” – mondta Laura.    

 

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük