Kövess minket

Bulvár

DJ Khaled akkora partit rakott össze 1 éves fiának, hogy azt szeretném, ha most azonnal örökbe fogadna

Khaled nem vagyok a véred, de bármikor vállalom a vérátömlesztést.

Megosztva

Forrás:

DJ Khaled nem azért teremtődött eme földre, hogy a legnagyobb sztárokat verbuválja össze gigaslágerekhez, vagy könnyen idézhető bölcsességeket mondjon, esetleg magára vegye a feladatot, hogy a legröhejesebb gifek főszereplője legyen, nem-nem. Khaled első számú küldetése, hogy a világ legjobb apukája legyen.

Amióta megszületett Asahd nevű fia, a hiphop mogul nem csak hogy elárasztotta minden földi jóval a csöppséget, de gyakorlatilag úgy tesz, mintha ezeket a javakat maga Asahd érte volna el, kemény munkával. Az 1 éves kisfiúnak saját Insta oldala van, ahova szülei úgy posztolnak, mintha a gyerek nem csak beszélni, de írni is tudna,  a legújabb, Grateful című Khaled lemezen Asahd volt a hivatalos társproducer, pedig még járni se nagyon tud, rendezvényekre jár, és interjút ad, most pedig egy gigászi szülinapon ünnepelték meg a teljesítményeit.

A floridai LIV Nightclub-ban megtartott ünnepélyen a zebramintás táncosok, makákók, fehér tigrisek, és videojáték kioszkok voltak még a legvisszafogottabb elemek, hisz Asahdnak mini korona, mini trón és egy játékverda is dukált, ha már jogsit még nem kaphat. A köszöntőt Diddy mondta, de feltételezem csak azért ő, mert Khaled nem talált drágább embert a feladatra. Alább az epik szülinap mozgóképen, mert ezt látni kell, ha az ember el akarja hinni.

[instagram]BakigGGgQRm[/instagram]
[instagram]BakjaQTgLr8[/instagram]
[instagram]BaknvLcD0lq[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés