Kövess minket

Hiphop

DJ Khaled elsírta magát, mert első helyen nyitott az új albuma

Megosztva

Első helyen nyitott az amerikai lemezeladási listán DJ KhaledKhaled Khaled” című új albuma – a producer teátrálisan megkönnyezte a pillanatot.

A We the Best/Epic Records gondozásban megjelent tizenkettedik Khaled album, mely természetesen ismét nagy neveket sorakoztat fel (pl. Lil Wayne, Migos, Post Malone, Justin Bieber, Drake, Diddy, Nas, JAY-Z, Justin Timberlake, vagy épp Cardi B), 93 ezer példányban fogyott az első héten, melyből 76 ezer streamingből jött össze. Ez már Khaled karrierjének harmadik első helyezett nagylemeze, de visszaesés az előző, első héten 136 példányban értékesített Father of Asahd lemezhez képest. A producer könnyezve reagált a hírre, amit fel is töltött az Instagram oldalára: „Sok éjszakát átsírtam. Öröm és fájdalom könnyeket ejtettem a lemez készítése közben. A kedves szavaitok és üzeneteitek megérintették a lelkem” – posztolta, majd felfedte, hogy a csapata még az intimebb pillanatokat is videóra vette, mert azt szeretné, ha a rajongók az „igazi” énjét látnák.

A Billboard 200-as listáján amúgy Moneybagg Yo „A Gangsta’s Pain” lemeze a második, és Morgan Wallen „Dangerous: The Double” projektje a harmadik.

(Billboard)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés