Kövess minket

Hiphop

Dj Yella új könyvében arról ír, hogy Eazy-E szelleme meglátogatta őt, közvetlenül a halála után

Megosztva

Július közepén jelent meg Dj Yella több mintháromszáz oldalas önéletrajzi könyve, a Straight Outta Compton: My Untold Story. A rengeteg N.W.A-vel kapcsolatos történetet felvonultató írás messze legérdekfeszítőbb részében Yella arról mesél, miként látogatta meg őt otthonában Eazy-E a halálát követő éjszakán, 1995. márciusában.

“Nem akartam egyedül aludni azon az estén, mert biztos voltam benne, hogy Eazy eljön hozzám látogatóba. Amint meghallottam a halálhírét tudtam, hogy hamarosan beköszön. Őszintén szólva, kicsit aggódtam.”

Yella félelmei aztán beigazolódtak, bár az élemény cseppet sem volt ijesztő; Eazy feltűnt nála, azt viszont a mai napig nem tudja eldönteni, hogy álmodta az egészet, vagy tényleg barátja szellemével találkozott az éjszaka közepén.

“Elmentem aludni, és rögtön megjelent. Nem tudom, hogy esetleg egy álmot, egy víziót láttam, de teljesen valóságosnak tűnt. Repültünk a levegőben, miközben szinte összeértek az ujjaink. Ennyire közel voltunk egymáshoz. Aztán beszélgettünk. Már nem emlékszem, miről. Arra viszont igen, hogy amint egyre mélyebbre jutottunk az álomban, vagy bármi is volt az, szólt, hogy jól van, de mennie kell. Mire körbenéztem, már el is tűnt. Sosem láttam többé.”

Yella elmondása szerint egyszer sem tett említést a látomásáról az N.W.A többi tagjának, azon egyszerű okból, mivel akkoriban nem volt éppen felhőtlen a viszony közöttük. Ice Cube-ot például 1989 óta egyáltalán nem látta, csak Eazy temetésén futottak össze, akkor váltottak néhány szót egymással.

(HipHopDX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés