Kövess minket

Bulvár

DMX az utolsó interjújában: „Ha most meghalnék, arra gondolnék, hogy jó életem volt”

Megosztva

Egy elhunyt előadó esetében utólag mindig kísérteties olyan interjút nézni, ahol az illető a saját haláláról beszél, pláne, ha az épp az utolsó nyilvános beszélgetés volt az életében. Hasonló szituáció állt elő DMX esetében is, aki a Drink Champs vendégeként adta élete utolsó rendes interjúját még februárban.

A REVOLT TV-n futó műsor DMX-es adását mi is szemléztük korábban, itt leplezte le a rapper a készülő, most már csak posztumusz megjelenő albumának közreműködőit, és reagált Pharrell Williams spiclis okfejtésére is. DMX a beszélgetés egy pontján a saját halálának témáját is felhozta, melynek már csak a felemlegetésétől is kényelmetlenül érezte magát a két műsorvezető, N.O.R.E. és DJ EFN.

Akármelyik pillanatban meghalhatok” – kezdte a gondolatmenetet, mire a műsorvezetők felhördültek, hogy ne beszéljen már ilyenekről, de DMX folytatni akarta. „Ha most meghalnék, az lenne az utolsó gondolatom, hogy jó életem volt” – mire megtapsolták a stúdióban a rappert.

N.O.R.E. ezután felhozta, hogy sokan az őrült sztorijai, és a kemény zenéi alapján ítélik meg, pedig a háttérben ő egy családapa, majd hozzátette, hogy mikor mostanában találkoztak, DMX mellett mindig ott volt a családja. DMX ezután behívta a kamerák elé a stúdióban lévő négy gyermekét, akikkel egy közös fotót is csináltak. A rapper végül visszaült a székébe, kijelentette, hogy imádja a gyerekeit, majd elpoénkodott azon, hogy a gyerekei bezzeg mindig tudják és megértik, hogy mit jelent az összes morgása és ugatása, még ha mások nem is. Alább a részlet, ide kattintva pedig a teljes beszélgetést meg lehet nézni.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés