Kövess minket

Bulvár

DMX ismét rács mögött, miután elbukta legutóbbi drogtesztjét

Jaj X….

Megosztva

Forrás:

DMX egy igen kemény tavalyi éven van túl, de most úgy néz ki az idei sem lesz könnyebb. A rappert adócsalással vádolják, amiben már a bűnösségét is bevallotta, mostanáig azzal a feltétellel volt szabadlábon, hogy rehabon próbálja meg legyőzni drogfüggőségét. A lényeg a „mostanáig”-on van, ugyanis X ismét őrizetbe került.

A TMZ információ szerint a rapper elbukta a legutóbbi drogtesztjét, opiátokat és kokaint találtak a szervezetében. A pozitív teszt után azonnal őrizetbe vették, mivel a bíró szerint fennáll a szökés veszélye. Korábban pont a drogtól való tisztaságot szabta meg DMX szabad mozgásának feltételéül a bíró. A rappernek amúgy innia sem lett volna szabad, a TMZ viszont egy héttel ezelőtt egy bárban filmezte le (besúgók!). 

Murray Richman, DMX ügyvédje szomorú és csalódott a történések miatt, de állítása szerint fut még egy kört a rehab programmal. Kérdés, hogy a bíró ezúttal mennyire lesz megengedő, pláne hogy a legutóbbi meghallgatáson hazugnak nevezte DMX-et. A rapper ítéletére márciusig kell várni.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés