Kövess minket

Hiphop

DMX nem gondolja, hogy Lloyd Banks sz*r szövegeket ír, csak összekeverte Tony Yayo-val

Miközben Banks meg azt hitte, azért oltogatja X, mert anno visszamondott egy közös stúdiózást vele.

Megosztva

Forrás:

DMX nyilvánosan is elnézést kért Lloyd Banks-től, miután a múlt héten azt találta róla mondani, hogy nincs helye a valaha volt legjobb szövegírók listáján. A veterán rapper Fat Man Scoop online beszélgetős műsorának volt a vendége, amelyben – sok minden más mellett – szóba kerültek a leglírikusabb emszík is.

És ennél a résznél valami zavar támadt az erőben. Scoop eldarálta a kedvenc szövegíróinak a neveit, megemlítve a G-Unit egykori tagját is, mire X első döbbenetében majdnem lefordult a székéről.

„Lloyd Banks? Lloyd Banks? Lloyd Banks? Komolyan? Mondjál már pár sort tőle” – replikázott akkor, de mint (most) kiderült, nem pont így akarta. Vagyis nem Lloyd Banks-re gondolt, hanem Tony Yayo-ra, egyszerűen csak ott, a pillanat hevében összekeverte a két G-Unit rappert. Tegnap aztán egy Insta posztban bocsánatot kért, hiszen egy igazi G mindig így tesz, ha esetleg hibázik.

[instagram]CAuCRv3JLkA[/instagram]
„Elnézést kérek Lloyd Banks-től. Tony Yayo-ra gondoltam, amikor róla beszéltem. Banks az én emberem” – írta az ominózus bejegyzésében Dark Man X.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés