Kövess minket

Bulvár

DMX-re hajazó fantomképet rajzoltak a dél-carolinai rendőrök, majd gyorsan cáfolták, hogy a rappert keresnék

A hasonlóságot X is észrevette.

Megosztva

Forrás:

DMX-re megszólalásig emlékeztető fantomképet adott ki nemrég a dél-carolinai rendőrség egy lövöldözéssel kapcsolatban. A fantomkép hamar virális lett, hisz általában az elkövetőkről maximum egy úgy-ahogy emberi formát felvevő képet szoktak kiadni, míg ez legalább annyira pontos, mintha egy utcai portrérajzoló készítette volna a rapperről mintázva. 

A fantomkép pláne ezzel a régebbi DMX képpel összevetve válik igazán gyanússá.

Forrás:

Forrás:

A hasonlóság miatt a Columbia rendőrség vezetője, Melron Kelly közleményben értesített mindenkit, hogy nem DMX-et keresik, a hasonlóság pedig szimpla véletlen. A képet amúgy DMX is látta, egy a TMZ-nek adott interjújában elmondta, a fantomkép totál úgy néz ki, mint ő, csak egy kis extra hajjal. „Nem tudom, hogy miért csinálták, de szerintem szimplán fogták az egyik képemet és hajat rajzoltak rá. Mindenesetre én itt élek New Yorkban, délen elég más témákban vannak” – mondta nevetve.

[vembed youtube=”bBr3oPNZDQA” ]Dél-Carolina állam bűnüldözési osztályának szóvivője végül elismerte, hogy tényleg DMX fotóját használták fel a fantomképhez, de csak azért, mert az egyik szemtanú váltig állította, hogy az egyik gyanúsított teljesen úgy néz ki, mint a rapper.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés