Kövess minket

Bulvár

DMX ügyvédei zenéjével akarják meggyőzni a bírát a rapper felmentéséről

Ez érdekes lesz.

Megosztva

Forrás:

DMX jelenleg is börtönben várja a héten várható ítéletét az adóelkerülési ügyében, az ügyvédei pedig valami igazán rendhagyót találtak ki a rapper védelmére. 

A vád szerint DMX, igazi nevén Earl Simmons 1,7 millió dollárral tartozik az amerikai államnak, be nem fizetett adó formájában, emiatt pedig nemrég 5 év börtönt kértek rá az ügyészek. A rapper bevallotta a bűnét, és sajnálatát fejezte ki, hogy valaki mást bízott meg az adó befizetésével, de ezért is vállalja a felelősséget.

Az ügyészek állítólag azt szeretnék, ha a bíró nem kivételezne a rapperrel, ezzel is azt üzenve, hogy a törvénysértést akkor sem lehet megúszni, ha valaki híres. Itt jönnek képbe DMX ügyvédei, akik egy igazán egyedi ötlettel álltak elő: DMX számokat fognak lejátszani a tárgyaláson. 

Az egyik ügyvéd, Murray Richman szerint erre azért van szükség, mert csak így ismerheti meg a bíró az igazi DMX-et. Richman állítása szerint a rapper lehet túlságosan maga alatt lesz ahhoz, hogy egy rendes védőbeszédet mondjon, de a dalai majd őszintén beszélnek helyette. Az ügyvéd állítólag már el is küldte a bírónak a „Slippin‘” és a „The Convo” című dalok szövegeit, több másik dallal együtt, de kíváncsian várjuk, hogy ebből melyik fog felcsendülni a teremben csütörtökön.

[vembed youtube=”9Ww-TQUeA3E” ]
[vembed youtube=”giwzxTNaJNI” ](New York Times)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés