Kövess minket

Hiphop

DMX visszatér a Def Jam kiadóhoz, karácsonyra ígéri új lemezét

Ha fele olyan sikeres lesz, mint az ott eltöltött öt éve alatt volt, nem lesz oka panaszra. Csak el ne felejtsen adót fizetni.

Megosztva

Forrás:

Csupa jó dolog történik mostanában DMX-szel, de arra talán kevesen számítottak, hogy a nagy kutya 16 év után visszatér legnagyobb sikereinek színhelyére, a Def Jam kiadó kötelékébe azután, hogy 2003-ban – 14 millió közösen eladott lemezt követően – igent mondott a Columbia Records hívó szavára. Pedig pontosan ez történt, úgy tűnik ugyanis, hogy a Def Jam-nél még mindig látnak fantáziát a korosodó rapperben, akinek szerződtetéséről jóbarátja, Swizz Beatz számolt be egy rádiós interjúban néhány nappal ezelőtt.

[vembed youtube=”RaWpeE76oqw” ]Az akkor még csak pletyka szintjén kezelt infót azóta többen megerősítették, sőt egyes források tudni vélik azt is, hogy a New York-i veterán első nagy dobása egy karácsonyra időzített lemez lehet régi-új kiadójánál, DMX-Mas címmel.

X idén januárban hagyhatta el a börtönt, ahova adócsalás miatt volt kénytelen bevonulni 2018 márciusában. Szabadulása után – bár volt néhány nehezen értelmezhető, vallásos jellegű megnyilvánulása – viszonylag gyorsan felvette a ritmust: áprilisban egy készülő thriller főszerepével kínálták meg, majd a nyáron két nagyszabású turnét is lenyomott, legutóbb pedig Rick Ross oldalán működött közre a Godfather Of Harlem című sorozat egyik, Swizz Beatz által producerelt betétdalában.

[vembed youtube=”Wpsql7SOHeI” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés