Kövess minket

Stílus

Dobd fel szetted egy szivárványos szemöldökkel!

Ha azt hiszed, hogy minden partysminket kipróbáltál már, akkor csalódást kell, hogy okozzunk neked. Egy újabb szivárványos őrület, mégpedig a téli parytrend került a középpontba, legalábbis az Instagram képei alapján. A konzervatívok most egy kicsit lépjenek hátra, excentrikus pillanatok következnek!

Megosztva

uZWqJfFMSgy Ls5fLCriVw

A farsang még várat magára, de minden bizonnyal idén sem lesz hiány a karácsonyi partykból, és természetesen az évet is egy hatalmas ünnepléssel illik majd zárni. De ne rohanjunk annyira előre, inkább figyeljük meg alaposan, hogy mi is a legújabb sláger. A szivárványos tincsek után már sejthető volt, hogy nem ússzuk mennyivel, hiszen újabban a több színre festett szemöldökök hódítják meg az étert.

Igen, sajnos jól olvastad. A szépségápolásnak vagy inkább az ecsetkezelésnek nincs határa. Aki igazán menő akar lenni egy buliba, az szivárványos szemöldökkel tündököl. A legextravagánsabb hölgyek kétszer tükörbe néznek mielőtt utcára lépnek, mondjuk ezzel a szemöldökkel, nem is csodáljuk… Az igazán vadóckák hajszínükkel harmonikus szemöldökszínt készítettnek.

Akik ezt a technikát bevállalják, azoknak az egész szemöldöke vagy neonban vagy a szivárvány színeiben pompázik. Mindenkit szeretnénk óva inteni attól, hogy otthon magának ilyet csináljon! Ha megtetszett, akkor a piszkos munkát bízd profira!

3Hns3u0NSA71mQSZQldueQ

4aP76 13RwXBiHo1zE477Q

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.