Kövess minket

Zene

Dobpergést kérünk, Budapestre jön a Placebo!

A Placebo idén ünnepli debütáló albumának 20. évfordulóját, melynek keretében világkörüli turnéra indulnak.

Megosztva

A világhírű banda október 29-én fellép Varsóban, november 8-án Prágában… november 11-én pedig beveszi BUDAPEST színpadát is. Ám, aki a fővárosi koncertről esetleg lemaradna, annak sem kell búslakodnia, mert az angol együttes két nappal később Bécsben is a húrok közé csap majd.

[vembed youtube=”OMaycNcPsHI” ]

A banda vezetője, Brian Molko azt ígéri, hogy olyan számok is felcsendülnek majd a turnén, amelyeket már hosszú ideje nem játszanak. Ilyenek például a Pure Morning és a Nancy Boy. A banda a hírek szerint a rajongóknak egy nagy meglepetéssel is készül.

[vembed youtube=”-JJAXwAaA2w” ]

A Placebo 1994-ben alakult, és 1996 júliusában adta ki első albumát. Azóta a banda még hat albummal örvendeztette meg a közönséget. Reméljük, hogy koncerten a legnagyobb slágerek – mint például az Every You Every Me, a Slave to the Wage, a Special K, a The Bitter End, a This Picture, a Song to Say Goodbye vagy a For What It’s Worth – is felcsendülnek majd. A bandában Molkon kívül zenél még Stefan Olsdal is, illetve a koncerteken még ott van Bill Lloyd, Fiona Brice, Nick Gavrilovic és Matt Lunn.


Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés