Kövess minket

Bulvár

Doja Cat beszólt a saját rajongóinak, veszített rögtön 300 ezer Instagram követőt

Megosztva

Doja Cat annyira szétszedte a követőit jó pár, azóta törölt posztban, hogy többen úgy érzik, belefáradtak a rapper támogatásába.

Az egész azzal indult, hogy Doja kifakadt azon fanjaira a közösségi oldalán, akik „cicának” hívják magukat.

Ha „cicának” vagy kibaszott „cicáknak” hívod magad, az azt jelenti, hogy le kell tenned a telefonodat, szerezned kell egy rendes munkát, és segítened kell a szüleidnek a háztartásban” – írta a rajongóink címezve.

A pop világban elég gyakori, hogy rajongók elnevezik saját magukat, Nicki Minaj rajongói például a „Barbz„, Taylor Swift fanjai pedig a „Swifties” nevet aggadták magukra. Doja úgy tűnik, hogy nagyon nem szeretne hasonlót.

Később a rajongói oldalak adminjait tette helyre, gyakorlatilag megmondva nekik, hogy töröljék a fanoldalakat és „gondolják újra a saját életüket”.

Dojától persze nem áll messze a saját fanjai terrorizálása, pár hónapja még arról beszélt, hogy szarik mindenre és mindenkire és amúgy is felhagy a zenéléssel. Ez végül nem történt meg, sőt hamarosan észak-amerikai turnéra indul, mindenesetre kedvesebb nem lett, az biztos. Az egyik fanjának például azt válaszolta online, hogy nem fogja azt mondani, hogy szereti őket, mivel „nem is ismerlek titeket”.

Ezek után sokan úgy érezték, hogy Doja nem méltó a támogatásukra, és kikövették Instán a rappert / énekest. Az online kifakadás előtt Doja követőszáma még 26 milliónál volt, mostanra ez lecsökkent 25,7 millióra.

(UPROXX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük