Kövess minket

Hiphop

Doja Cat egyre kevésbé élvezi a karrierjét: “Csak zenét akarok készíteni és videójátékozni otthon”

Megosztva

Doja Cat úgy érzi, hogy a karrierje már egy ideje nem csak móka és kacagás, hanem sokszor inkább nyűg és apró szenvedések sorozata. A rapper és énekesnő erről egy Instagram Live során vallott, ahol elmondta, hogy régen csomót jammelgetett, készítette random a zenéket, amiket aztán vagy kiadott, vagy nem, de ez már legalább 5 éve nincs így, vagy legalábbis úgy tűnik számára.

“Csinálom ezt a sok szart, amit nem akarok csinálni. Nem akarok fotózkodni. Jó, a vizuális koncepciók kitalálását élvezem, de bele vagyok kényszerítve, hogy végigcsináljam, még akkor is, ha szeretem a divatot. Nem ezt akarom csinálni, itthon akarok lenni, zenét készíteni, videójátékozni, meg ezt…panaszkodni nektek élőben” – mondta.

Doja karrierje a kötelező teendők ellenére, amiket ezek szerint rühell, elég rendesen vágtat előre. Planet Her című nagylemeze a megjelenés óta folyamatosan ott van az amerikai lemezeladási lista top 10 helyezettje között, októberben lehagyta Drake-et a havi Spotify hallgatók számában, a 2022-es Grammy-re pedig 8 díjra jelölték.

(Hypebeast)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés