Kövess minket

Film

Dokumentumfilm készült A$AP Rocky svédországi bebörtönzésének történetéről

Megosztva

A$AP Rocky 2019-es svédországi kálváriája egy új dokumentumfilmben lesz feldolgozva. A stílusosan Stockholm Syndrome című film az idei Tribeca Film Fesztiválon debütál június 13-án.

A The Architects rendezésében készült doku végigveszi Rocky élményeit a három évvel ezelőtti stockholmi letartóztatásáról, majd bebörtönzéséről, mindehhez archív felvételeket, interjúkat, animációkat, és élő koncertfelvételeket használtak fel. A filmben feltűnik majd A$AP Ferg, Tyler, the Creator, Naomi Campbell, és Kim Kardashian is.

A rapper ’19 júniusában több mint egy hónapot ült egy svéd börtönben, miután verekedésbe keveredett Stockholmban egy társasággal, akik provokálták őt. Az üggyel kapcsolatban az akkori amerikai elnök, Donald Trump is megszólalt, de végül nem kellett a közbenjárása, hogy elengedjék Rocky-t. A rapper későbbi interjúkban elmesélte, hogy sok dolgot eltervezett a börtönben, melyek nagy része valósággá is vált. Rocky jelenleg az új, All Smiles című lemezén dolgozik, mely állítólag 90 százalékos készültségben van.

(Rap-Up)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés