Kövess minket

Aztaa

Dollármilliomos lehet az év végére a „Cash Me Ousside” lány

Hamarosan saját reality TV műsora indul.

Megosztva

[instagram]BR053QtgG-Z[/instagram]Danielle Bregoli, vagy ahogy a legtöbben ismerik, a „Cash Me Ousside lány, abból a januári mémből” bőven velünk marad a 15 perc hírnév után is. Február elején még úgy tűnt, hogy csak botrányokkal tudja majd magán tartani a kamerákat, de azóta 8 és félmillió insta követőt gyűjtött össze, szerepelt Kodak Black egyik klipjében, ruhákat árul és népszerűsít, oh és azt mondtuk, hogy még csak most lett 14 éves?

A Dailymail gyűjtése szerint például csak azért 40 ezer dollárt (kb. 11 millió forint) elkér, hogy megjelenik egy közönségtalálkozón.

[vembed youtube=”_IQUrR2qkj4″ ]Egy új lehetőségnek hála pedig csak tovább fog növekedni a lány népszerűsége, ugyanis a TMZ információi szerint Bregoli már alá is írta a szerződést a saját reality TV showjára. Azt egyelőre nem lehet tudni, melyik amerikai TV csatorna fogja sugározni a tinilány életének mindennapjait, de azért az beszédes, hogy a szerződés megkötése előtt 7 vállalattal is tárgyaltak és ezekből 4 komoly érdeklődést mutatott az együttműködésre.

A Celebrity Net Worth számításai szerint, ha Bregoli hasonló tempóban váltja zöldhasúra az ismertségét, mint tette azt az elmúlt hónapokban, akkor az év végére dollármilliomosként végezheti.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés