Kövess minket

Hiphop

Donald Glover: Fura, de én vagyok az új Tupac

Hát ez mondjuk tényleg elég fura.

Megosztva

Forrás:

Mozgalmas korszak áll Donald Glover előtt. Heteken belül indul az Atlanta második évada, szerepelni fog a Han Solo Star Wars spinoff filmben, és a Childish Gambino feladása után új zenei projektbe kezd.

Mindezek apropóján interjút adott az Esquire magazinnak. A beszélgetés során reményét fejezte ki, hogy egyedi dolgokat alkothat majd, ha megkapja a jövőben azt a kreatív szabadságot a projektjei során, amire vágyik, de szóba jött a közösségi média, és az amerikai politikai helyzet kérdése is. 

De most hagyjuk mindezt (itt lehet elolvasni az interjút), és koncentráljunk arra, hogy Glover is felírta a nevét arra a hosszú listára, amit úgy hívunk: „Én vagyok az új Tupac„. Igaz ő egy kicsit más oldalról is közelítette meg a hasonlatot. A bizonyos mondat az interjú legvégén található, ahol Bijan Stephen újságíró azt kérdezi, miként látja saját magát? Glover válasz helyett visszakérdezett:

„Szerinted Tupac teljesen tisztába volt vele, hogy ő kicsoda?”

Bijan könnyen rávágja, hogy igen, mire Glover folytatja.

„Tudom, hogy mindenki, állandóan Tupac-hoz köti magát, de furamód én vagyok az új Tupac. Hasonlóan nőttünk fel. Az én anyukám nem volt ugyan Fekete Párduc tag, de eléggé feketepárti volt. Ő volt az, aki rávett, hogy művészettel foglalkozzak a gimiben. Mindig mondta, hogy ott a helyem. Néha szerepet kell játszanod ahhoz, hogy az emberek megértsenek, pedig belül tudod, hogy te ennél sokkal összetettebb személyiség vagy. Néha nehéz ezt összesűríteni úgy, hogy az emberek le tudják nyelni.”

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés