Kövess minket

Aztaa

Donald Trump megkegyelmezett Snoop Dogg egykori producerének

Weldon Angelost igencsak megmérték egy kis fű miatt.

Megosztva

Forrás:

A karácsonyi ünnepek jegyében ezen a héten összesen 50 ember kapott állami kegyelmet a leköszönő amerikai elnök, Donald J. Trump jóvoltából, aminek értelmében többek azonnal, vagy jóval a kiszabott börtönbüntetésük előtt elhagyhatják a börtönt. Kegyelemben viszont nem csak jelenleg is valamely büntetés-végrehajtási intézet lakója részesülhet, hanem már korábban szabadult rabok is kaphatnak, kvázi elismerve, hogy ártatlanul ítélték el őket egykoron. Utóbbiak táborába tartozik Weldon Angelos filmes, valamint zenei producer, aki korábban Snoop Dogg-gal is dolgozott együtt, és, akinek a sztorija még a „nagy kutya” említése nélkül, önmagában is roppant érdekes.

Angelost 2002-ben tartóztatták le, majd ítélték 55 (!) éves szabadságvesztésre, csupán azért, mert nagyjából 350 dollár értékben (mai árfolyamon ez nagyjából 105 ezer forintnak felel meg) marihuánát adott el civil nyomozóknak, miközben – elmondása szerint, önvédelmi célokból – lőfegyver volt nála az üzletek lebonyolításakor. Az ötvenötből végül tizenhárom évet kellett leülnie, amikor 2015-ben feltételesen szabadlábra helyezték, de a közügyektől, mint például a szavazástól eltiltották, és persze a priusza is megmaradt.

Most viszont, mivel teljes kegyelemben részesült, minden, az ügyével kapcsolatos szankciót törlésre került. A producer közösségi felületein mondott hálát az elnöknek, megköszönve neki az új esélyt.

[twitter]https://twitter.com/weldon_angelos/status/1342022082540888064[/twitter]
Angelos és Snoop egyébként a 2002-ben kiadott, We From the LBC című válogatáslemezen dolgoztak együtt, kapcsolatuk azonban az óta sem szakadt meg teljesen, sőt, a veterán rapper többször nyilvánosan is kiállt mellette.

Az alább csekkolható, 2017-es felvételen egyszerű csibészként, de semmiképpen sem bűnözőként emlegeti a balján helyet foglaló producert.

[vembed youtube=”Jc1RY_Kufhk” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés