Kövess minket

Aztaa

Donald Trump nyolc órát tévézik, és tizenkét diétás kólát szürcsöl el minden áldott nap

Nyolc óra munka, nyolc óra pihenés, nyolc óra szórakozás.

Megosztva

Forrás:

Elnöknek lenne nem éppen egyszerű dolog. Még a helyi dalárda vezetőjének is rengeteg dolga akadhat, hát akkor mit mondjon a világ (egyik) legfontosabb embere, Donald J. Trump. Az USA 49-ik elnöke valahogy mégis szakít elég időt még a bokros teendői mellett is a tévézésre. Állítólag napi nyolc órát tölt csak azzal, hogy a különböző hírcsatornák adásait figyeli. A legnagyobb kedvence a CNN, ezzel kezdi minden egyes napját, amint felkel – fél hatkor van az ébresztő – már kapcsol is oda, majd jön a Fox, végül pedig az MSNBC-vel spanolja fel magát a napra.

A Fehér Ház ebédlőjében van egy 180 centis tévéje, és mivel tényleg nagyon szereti a friss híreket, ezt napközben sosem kapcsolják ki. Még akkor sem, ha éppenséggel vendégei vannak. Olyankor lehalkítja az egyik készséges munkatárs a készüléket. Napközben legurít vagy egy tucat diétás kólát. Megnyom egy gombot az asztalnál és láss csodát, máris érkezik az üdítő!

A nap végét – nem meglepő módon – egy kis tévézéssel zárja: a CNN ringatja álomba az amerikai elnököt. Egyesek szerint Trump, aki maga is szerepelt különböző valóságshowkban korábban, szinte rögeszmésen tart attól, hogy a baloldali liberális média ki akarja csinálni, ezért sem képes elszakadni a képernyőtől.

És talán emiatt mond ennyi okosat is.

(NYTimes)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.