Kövess minket

Hiphop

Donald Trump torkának ugrott Eminem a BET díjátadós freestyle-jában

Trumpra szavazó rajongóinak is üzent.

Megosztva

Forrás: Youtube

Eminem nagyon nem szereti Donald Trumpot. A detroiti rapper ott üti az amerikai elnököt, ahol csak tudja, legyen az egy vendégverzében elejtett „köcsögözés” Big Sean egyik számában, vagy koncert közbeni szidalmazás. A végső ütésre mégis mostanáig kellett várni. 

Em is bekerült a BET Hip-Hop Awards díjátadójának freestyle-ozói közé, négy és fél perces blokkját pedig arra használta, hogy szétszedje Trumpot. Az acapella megmenést egy parkolóban adja elő Em, háttérben a squad, ő pedig a már megszokott szakállal, kapucnis pulcsiban, arany nyaklánccal, és ha jól látjuk egy zebramintás Adidas NMD R1 cipőben spanolja magát pitbull hangulatba. A maró sorokban a rapper felhozza Trump rasszizmusát, Twitterfüggőségét, és golfmániáját. Szerinte Trumpnak inkább a Puerto Ricóban történt katasztrófával és a fegyverviselés reformjával kéne foglalkoznia, nem pedig a himnusz alatt feketékért térdepelő Colin Kaepernick NFL játékossal.

Eminem a legerősebb üzenetét a végére hagyta, mikor azokhoz a rajongóihoz szól, akik egyszerre Trump és Eminem fanok. Vonalat húz kettőjük között és választásra készteti ezeket az embereket, hogy döntsék el melyik oldalon állnak. Ha pedig van, aki nem tudna dönteni, annak ad egy kis segítségét: „Bekaphatod!

[vembed youtube=”LunHybOKIjU” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés