Kövess minket

Bulvár

Donald Trumpnak gőze sincs, hogy ki az a Lil Jon, pedig a rapper több általa gyártott valóságshow-ban megfordult

Sőt, az egyiket majdnem meg is nyerte.

Megosztva

Forrás:

Donald Trump mondott már ennél cifrábbakat is. Mármint az a kijelentése, amiért most elővesszük, még ha nem is különösképpen sértő, de legalábbis komoly feledékenységről árulkodik. Aki esetleg nem tudná, félidei választások zajlottak e hét elején Amerikában, és ahogy ilyenkor lenni szokott az elnök különféle heppeningek során vett részt, amelyeken aztán bőven volt alkalma hajmeresztő dolgokkal előhozakodni. A legnagyobb csapásra végül egészen szerdáig kellett várni, ezen a napon egy grandiózus sajtókonferenciát tartottak a Fehér Házban, elég az hozzá, Trump ámokfutásával. Azok után, hogy csúnyán bebeefelte a neki kellemetlen kérdéseket feltevő CNN-es újságírót, lányos zavarában még azt is elfelejtette, hogy valaha együtt csillezett a crunk nagyágyúval, Lil Jon-nal.

Egy, a bulvár világában feltűnően jól tájékozott riporter tudniillik felemlegette az elnöknek azokat az időket, amikor médiacézárként gyártott műsorokat, sokszor ismert emberek (értsd: celebek) részvételével. Ilyen volt az öt évadot megélt Celebrity Apprentice című valóságshow – ebben gyakornokként kellett néhány kiválasztottnak epizódról-epizódra bizonyítania Trump mellett az üzleti életben, és ebben, pontosabban ennek két szériájában szerepelt – nem is rosszul – Lil Jon, mint lelkes tanítvány.

Mégsem hagyott túlzottan mély nyomott maga után, mivel az imént említett sajtómunkatárs állítására, miszerint az elnök konzekvensen Tamás Bátyának hívta a rappert míg futott a műsor, Trump röviden csak annyit válaszolt: Nem tudom ki az a Lil Jon. Tényleg nem.

[vembed youtube=”nWfJT-Ki7So” ]Mindezek ellenére az interneten fellelhető képeken viszonylag nagy egyetértésben pózolnak együtt, pont mintha ismernék egymást.

[twitter]https://twitter.com/AishaStaggers/status/1060234355543588866[/twitter]
Lil Jon amúgy két évvel ezelőtt, még 2016-ban hozakodott elő a Tamás Bátyjás sztorival egy Twitter posztban. Az igazsághoz mindenképpen hozzátartozik, hogy a bejegyzésben leírtak szerint Trump azonnal abbahagyta a becézgetést, amint a rapper szóvá tette neki azt.

Donaldunk ugyanis nem volt tisztában azzal, hogy ezt nem kedvességből szokták mondani a feketéknek Amerikában…

(TIME)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés