Kövess minket

Hiphop

Dopeman is elmondta a véleményét a Majka-Curtis szakításról

Curtis akár bajba is kerülhet Majka őszinteségi rohama miatt.

Megosztva

Forrás:

Még mindig érezhetőek a Majka Curtis páros felbomlásának utórengései, nagyinterjú az Indexszel, egy lehetséges rendőrségi nyomozás, és Dopeman is megszólalt.

Aki esetleg lemaradt volna, annak egy kis összefoglaló. Majka a Szegedi Ifjúsági Napokon megtartott koncertjén jelentette be, hogy nem dolgozik többet együtt Curtis-szel, mert zenésztársa drogproblémákkal küzd, amit ő többet nem bír tolerálni. A zenész / műsorvezető ezután egy hosszú Facebook posztban mesélte el, hogy Curtis kokain iránti szeretete a munka rovására ment, többször is lemondott koncerteket az elmúlt 5 évben, és habár próbálták orvoshoz vinni, semmi sem segített. Majka elég nyíltan beszélt a problémáról, többen szóvá is tették, hogy talán nem kellett volna ország-világ elé tárni egy ilyen bensőséges ügyet. Curtis egy szűkszavú posztban reagált a dolgokra, mint írta „mindenkinek megvan a maga drogja”, az interjúktól pedig teljesen elzárkózott. 

Majka viszont egyáltalán nem zárkózott el a kérdésektől, egy közel 1 órás vágatlan beszélgetést kanyarított az Index egyik újságírójával. Itt többek között elmondta, hogy anno ő is kipróbált drogokat (fű, speed, ecstasy), de csak módjával és leállt, mert úgy érezte más emberré formálják a cuccok. Állítása szerint nem lett volna baj Curtis kokainfogyasztásával, de mivel egyre többet ment a munka rovására, nem maradt más választás, mint a szakítás. Majka több sztorit is elmesélt, volt hogy Curtis bekólázva és részegen állt színpadra, volt, hogy szimplán félt felmenni a színpadra és inkább elfutott, és olyan is volt, hogy telefon mondott le koncerteket. Próbálták rehabra küldeni, de az orvosoktól is azt kapták, hogy ehhez Curtis akaraterejére is szükség van. Az elmúlt 3 évben már a barátságuk is megromlott, munkakapcsolat lett a régi közelségből. Mindezek ellenére nagyon tehetséges és jólelkű embernek tartja Curtist, akinek támogató családja van.

[vembed youtube=”p8mgxfJbgSE” ]Curtis amúgy ma már külön koncertezik Légen egy rendezvényen, miközben Majka a Strand Fesztiválon lép fel.

Felmerült többekben, hogy Majka őszintesége a „kokainfogyasztásról” nem sodorhatja-e bajba Curtist. A Bors például megkérdezte az ORFK kommunikációs osztályát, hogy mit tesznek ilyenkor a rendőrök, hisz hivatalból eljárást kéne indítaniuk. „A rendőrség a hivatali hatáskörében, valamint a nyomozó hatóság tagjának a hivatali minőségében tudomására jutó jogsértések esetén minden esetben megteszi a szükséges intézkedéseket, adott esetben szabálysértési, vagy büntetőeljárást kezdeményez” – jött a válasz, de ez persze nem jelenti, hogy a rendőrség tényleg előveszi Curtist. 

Hasonlóan közelítette meg a témát Majka régi barátja és kollégája, Dopeman, aki szerint Majka nem hívhatja barátjának Curtist, mivel a barátok nem tesznek terhelő vallomást a másikra, még akkor sem, ha konfliktusuk van.

[fbpost]https://www.facebook.com/dopemantv/posts/10156639356298659[/fbpost]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés