Kövess minket

Aztaa

Dopeman szerint Orbán Viktor a Martin Luther King-i hagyományt követi

Megosztva

 „Legyen végre béke” – címmel zajlott demonstráció a Kossuth téren, tegnap este. A megmozdulás főszervezője, a kormányközeli Pesti-TV egyik műsorvezetője, Ábrahám Róbert volt, de a felszólalók közt lehetett látni a COVID oltásellenes Gödény Györgyöt, és a rappert, Dopemant is.

A magyar miniszterelnöknek az álláspontja pragmatikus indokok alapján az egyetlen képviselhető európai álláspont, ami az Európai Unió működését megtarthatja. Ezért jobban teszi az európai vezetés, ha mielőbb szimpatizálni kezd a miniszterelnöknek az álláspontjával mert az az igazság, hogy ez az egyetlen létező álláspont, traumatikus alapon” – mondta Dopeman a rendezvényen, utalva arra, hogy Orbán Viktor békekötést szorgalmaz az ukrán-orosz konfliktusban.

A helyszínen volt többek közt a 444 egyik újságírója, Ács Dániel is, aki feltette Pityingernek a krédést, hogy a tünetés üzenete eléggé egybecseng a miniszterelnök által hangoztatott üzenetekkel.

Hát figyelj, ha az Orbán a békét hangoztatja, akkor az egy dicső hagyomány, azt csinálta a Martin Luther King, Gandhi, meg még sok más olyan ember, akire érdemes emlékezni, pl. Jézus Krisztus” – válaszolta.

Arról, hogy miként lett harcos ellenzékiből, Dopeman az Orbán kormány korrupcióját is elnéző személy, már többször írtunk. Alább lehet csekkolni a 444 videóját.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés