Kövess minket

Aztaa

Dopeman szerint Orbánék tudnak kormányozni, és a korrupciót is megbocsátja nekik

Megosztva

Dopeman egy új vlogban reagált a Parlament 2021-es őszi ülésszakának kezdetére, amelyben többek közt megbocsátott mindent Orbán Viktornak, és kijelentette, hogy a Fidesz szerinte jól kormányozza az országot.

A rapperből lett vlogger azzal kezdte, hogy szerinte a legnagyobb szórakoztatóipari műsor az a politika, és ennek megfelelően nagyon jól szórakozott az Országház őszi ülésszakán egymásnak ugró politikusokon, azon belül is Orbán Viktor válaszain az ellenzéknek. Dopeman annyira jól mulatott a miniszterelnök válaszain, hogy állítása szerint mindent megbocsát neki. „Viktor, megbocsátok! Minden bűnödet, amit velem szemben elkövettél, megbocsátok, hogy három évig kellett azért a kurva fejért a bíróságra járnom, hogy kitiltottatok minden rádióból és fesztiválról. Akkorát mulattam, hogy nagyon köszönöm ezt az élményt, ezt így kell csinálni!” – rajongta körbe a miniszterelnököt a rapper, aki 2014-ben még egy ellenzéki performansz részeként rugdosta Orbán Viktor gipszkarton szobrának fejét, ami után garázdaság bűntettében hallgatták ki.

Dopeman azt is elmondta, hogy az ellenzéket szerinte Gyurcsány Ferenc irányítja, és Orbán Viktor szerinte stand-up comedy magasságokban osztja az ellenzéket, amit ő annyira élvez, hogy elmondása szerint a korrupciót is elnézi nekik, mivel az ember szerinte úgyis egy „korrumpált lény”. „Engem az se érdekel, ha még egy stadiont felhúztok, lesöpörte őket, sírtam” – tette hozzá. Dopeman szerint figyelnie kéne Orbán Viktornak az egészségére, mert most nagyon „penge”. Kiemelte, hogy: „fejlődik az ország, jobban élnek az emberek és működik a gazdaság”. 

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés