Kövess minket

Bulvár

Dörgedelmes, már-már eposzi hosszúságú posztban vág vissza a BSW az új számukat fikázó hallgatóknak

Megosztva

Forrás: Facebook / BSW

„Amellett viszont nehéz elmenni, hogy itt facebookon mennyi tiszteletlen agyhalott gyökér van, úgyhogy most hozzátok szólunk – és a ti stílusotokkal élve – itt van a válasz, fasszopók!” – olvasható a BSW által tegnap közzétett Facebook bejegyzésben, melyben Matyi és Gaben nem kimondottan irodalmi stílusban reflektál a múlt héten publikált, T. Danny, valamint Lmen Prala közreműködésével készült MOKAMBO GANG című számukat ért, szerintük totál helytelen, hozzá nem értő hallgatói kritikákra.

Az igencsak töményre sikerült, mondjuk úgy, szókimondó poszt elején még meglehetősen nyugis, baráti a hangulat; a srácok megköszönik a zenésztársaknak a sok személyes gratulációt az új trekket illetően, ám az emelkedett hangulat nagyjából ezzel véget is ér, és kezdetét veszi a nemulass egy vagdalkozó attak formájában a faszokkal elégedetlenkedők ellen.

A bejegyzésből immár sokadjára szembesülhettünk a ténnyel, hogy a BeerSeeWalk már a múlté, aki pedig ezt képtelen feldolgozni az a srácok szavaival élve: menjen a picsába máshova okoskodni, mivel a BSW rajongói oldala nem egy kocsma. Nem sokkal később fény derül arra is, hogy Meklód és Gaben totál tele vannak pénzzel. Éppen ezért csak az agyhalottak nem tudják felfogni, hogy ők nem a bevételek miatt, hanem szerelemből zenélnek.

Ahogy a srácok fogalmaznak, a tények makacs dolgok. A BSW egyedülálló, a magyar zeneipar történetében (!) megismételhetetlen dolgokat vitt ugyanis végbe az elmúlt, nagyjából tíz év alatt: fesztiválokon játszanak, kurva erősek Spotin, illetve minden egyes számuk első helyen debütál a YouTube felkapott listáján. Mindeközben még jó pár szponzort is felhajtottak, nekik mondjuk pont nagyon hálásak.

A BSW amúgy is képtelen hibázni. Amilyen profi a duó, ez teljességgel elképzelhetetlen. Ezért is tartanak ott ahol. A toppon! Figyeljétek csak: „SZERINTETEK EGY ILYEN CSAPATTAL ELŐFORDULHAT, HOGY HIBÁZUNK? Ne vicceljetek már! Fogalmatok sincs semmiről, a tizedébe behalnátok annak, amit mi az évek alatt beletettünk. Ezért vagyunk mi a toppon és nem más!”  Ugye?! Megmondtam.

A poszt vége tulajdonképpen egy álláshirdetésnek is simán elmegy. Mivel a BSW tagjai nagyon lusták, hogy az összes fröcsögőt bannolják az oldalukról, elképzelhető, hogy a jövőben felvesznek valakit erre a fontos, egyelőre betöltetlen pozícióra.

De addig mindent lángba borítanak, vagyis jönnek az újabb atombombák a MOKAMBO GANG mintájára.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés