Kövess minket

Hiphop

Dr. Dre bérgyilkossal akarta megöletni Suge Knight-ot?!

A Death Row Records egykori feje nem tud elülni a seggén.

Megosztva

Szinte már hihetetlen, de Suge Knight körül szinte állandóan forr a levegő. Annak ellenére, hogy halálos gázolás miatt éppen ítéletre vár, maradt ideje, hogy megvádolja és beperelje Dr. Dre-t.

Nem is akármivel.

Állítása szerint a legendás rapper-producer két évvel ezelőtt fizetett egy bérgyilkosnak, hogy egy Los Angeles-ben tartott bulin lője agyon őt. Azon a bizonyos bulin, augusztus 24-én valaki hétszer rálőtt Knight-ra, aki megsérült a mellkasán és karján is. Emberünk azonban életben maradt…

De mi oka lehetett rá Dre-nek, hogy megpróbálta kiiktatni?!

Az érintett szerint erre is van a logikus magyarázat. Elmondta, hogy Dre és ő korábban aláírt egy életreszóló szerződést, miszerint Knight részesült volna Dre mindenféle bevételének harminc százalékából. De, amikor a producer eladta a fej-, és fülhallgatókat gyártó cégét, a Beats-et az Apple-nek,  az almások hallani sem akartak arról, hogy pénzt utaljanak Suge Knight-nak.

Dre, ezért kihagyta őt a szerződésből, így egy petákot sem kapott a rap egyik legrosszabb hírű alakja.
Ezután bérelt fel valakit Dre, hogy tegye el láb alól. Legalábbis a vád szerint.

A támadás óta Suge Knight rettegésben él, és mivel lassan elfogy az összes pénze, szeretné, ha megkapná azt a bizonyos harminc százalékot a Dre-Apple bizniszből.

Dr. Dre egyelőre nem nyilatkozott az ügyben.

Nekünk a hír hallatán Bástya elvtárs érzelmekkel túlhevített mondata cseng a fülünkben, a Pelikán viszontagságait bemutató A tanú című filmből.

„Suge Knight-ot senki sem akarja megölni?! Suge Knight már szart sem ér?!”

(theboombox.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés